INVITATION
NAKAIZU WINERY presents
alKmista BY PATINASTELLA
ABOUT GRAND OPENING RECEPTION
詳細はこちらから
para más información
for more information
日本語
日時 : 2024年4月10日(水)18:00 ~ 21:00
場所 : PATINASTELLA
〒150-0047 東京都渋谷区神山町11-15-1F
電話 : 03-5738-7091
招待状1枚につき2名様までご参加いただけます。
グランドオープニングレセプションの出席可否と人数は下記フォームよりご送信ください。
English
Date : Wednesday, April 10th, 2024
Hour : 18:00〜21:00
Address : PATINASTELLA
〒150-0047
11-15-1F Kamiyama-cho Shibuya-ku Tokyo
Tel : 03-5738-7091
Up to two people can attend per invitation.
Please confirm your attendance and the number of people for the Grand Opening Reception via the form below.
SPECIAL GUEST AND STAFF INFOMATION
日本語
スペシャルゲスト
日沖憲吾 / ゲストバーテンダー
デニー‘s 弟子
ウォルテル・ラバホス・トリゴス / ゲストシェフ
ペルー共和国大使館元料理長 / AKOWAペルー料理店オーナーシェフ
PATINASTELLA
マネージメント – 越谷雅樹、諸我真美、高宮嘉益
キッチン – 料理長 永野裕也、粟谷英夫、窪田涼佑、河原佳明
ソムリエ – 渡邊倫孝、四谷和巳、平井進
サービス – 青木孝幸
LETTRE D'AMOUR by PATINASTELLA
パティシエ – “チュニパテ”こと戸田知秀
サービス - 瀬戸玲子, 吉田真代、長峰ホルヘ
alKmista by PATINASTELLA
ピスコ・ミクソロジスト - “魔女アレックス”こと中谷綾子アレキサンダー
サービス – 西村魁人
English
SPECIAL GUEST
Kengo Hioki / Bartender
Danny’s Apprentice
Walter Labajos Trigos / Chef
Ex- Chef of Embassy of Peru in
Japan
Owner Chef of Peruvian Restaurant AKOWA
PATINASTELLA
Management Team – Masaki Koshitani, Mami Moroga, Takamiya Yoshie
Culinary Team - Chef Yuya Nagano, Hideo Awaya, Ruosuke Kubota, Yoshiaki Kawahara
Sommelier Team – Watanabe Tomotaka, Yotsuya Kazumi, Susumu Hirai
Service - Takayuki Aoki
LETTRE D'AMOUR by PATINASTELLA
Pastry Chef – “CHUNIPATE”, Tomohide Toda
Service Team - Reiko Seto, Mayo Yoshida, Jorge
Nagamine
alKmista by PATINASTELLA
Pisco Mixologist – ALEX “The
Wich”, Ayako Alexandra Nakaya
Service – Kaito Nishimura