INVITATION

NAKAIZU WINERY presents

alKmista BY PATINASTELLA

GRAND OPENING is coming soon…

WEDNESDAY 10TH APRIL

0
0 時間
0
0

INVITATION

ご招待状

ABOUT GRAND OPENING RECEPTION

詳細はこちらから
para más información
for more information
日本語

日時 : 2024年4月10日(水)18:00 ~ 21:00

場所 : PATINASTELLA
〒150-0047 東京都渋谷区神山町11-15-1F

電話 : 03-5738-7091

 招待状1枚につき2名様までご参加いただけます。

グランドオープニングレセプションの出席可否と人数は下記フォームよりご送信ください。

English

Date : Wednesday, April 10th, 2024

Hour : 18:00〜21:00

Address : PATINASTELLA
〒150-0047
11-15-1F Kamiyama-cho Shibuya-ku Tokyo

Tel : 03-5738-7091

Up to two people can attend per invitation.

Please confirm your attendance and the number of people for the Grand Opening Reception via the form below.

SPECIAL GUEST AND STAFF INFOMATION

日本語
スペシャルゲスト

日沖憲吾 / ゲストバーテンダー

デニー‘s 弟子

ウォルテル・ラバホス・トリゴス / ゲストシェフ

ペルー共和国大使館元料理長 / AKOWAペルー料理店オーナーシェフ

 

PATINASTELLA

マネージメント – 越谷雅樹、諸我真美、高宮嘉益

キッチン – 料理長 永野裕也、粟谷英夫、窪田涼佑、河原佳明

ソムリエ – 渡邊倫孝、四谷和巳、平井進

サービス – 青木孝幸

 

LETTRE D'AMOUR by PATINASTELLA

パティシエ – “チュニパテ”こと戸田知秀

サービス -  瀬戸玲子, 吉田真代、長峰ホルヘ

 

alKmista by PATINASTELLA

ピスコ・ミクソロジスト - “魔女アレックス”こと中谷綾子アレキサンダー

サービス – 西村魁人

English

SPECIAL GUEST

Kengo Hioki / Bartender

Danny’s Apprentice

Walter Labajos Trigos / Chef

Ex- Chef of Embassy of Peru in
Japan

Owner Chef of Peruvian Restaurant AKOWA

 

PATINASTELLA

Management Team – Masaki Koshitani, Mami Moroga, Takamiya Yoshie

Culinary Team - Chef Yuya Nagano, Hideo Awaya, Ruosuke Kubota, Yoshiaki Kawahara

Sommelier Team – Watanabe Tomotaka, Yotsuya Kazumi, Susumu Hirai

Service - Takayuki Aoki

 

LETTRE D'AMOUR by PATINASTELLA

Pastry Chef – “CHUNIPATE”, Tomohide Toda

Service Team - Reiko Seto, Mayo Yoshida, Jorge
Nagamine

 

alKmista by PATINASTELLA

Pisco Mixologist – ALEX “The

Wich”, Ayako Alexandra Nakaya

Service – Kaito Nishimura

SPECIAL THANKS